Warning: wp_hide_post_Public::query_posts_join(): Argument #2 ($wp_query) must be passed by reference, value given in /customers/f/6/c/jvlsupport.be/httpd.www/wordpress/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307 Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /customers/f/6/c/jvlsupport.be/httpd.www/wordpress/wp-config.php on line 101 Warning: wp_hide_post_Public::query_posts_join(): Argument #2 ($wp_query) must be passed by reference, value given in /customers/f/6/c/jvlsupport.be/httpd.www/wordpress/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307 netwerk optimalisatie | JVL Support
0473/51.91.51 info@jvlsupport.be

netwerk optimalisatie

Draadloos internet niet snel genoeg of niet overal een even sterk signaal? Laat JVL Support uw (draadloos) netwerk optimaliseren!

Wij creëren of optimaliseren op uw verzoek een beveiligd (draadloos) thuisnetwerk zodat u overal ten allen tijde met internet verbonden kan zijn met uw laptops, tablets en smartphones. Op deze manier kan u makkelijk bestanden zoals foto’s, muziek, documenten, …  uitwisselen en gebruik maken van gedeelde printers en mediacenters. Ook het installeren en beheren van een server of camera systeem behoort tot de mogelijkheden.

Wij kunnen u ook adviseren bij een aanschaf van een media player. Vermits veel mensen in het bezit zijn van een supersnelle internet verbinding behoren het streamen van films en muziek ook tot de mogelijkheden. Wij verzorgen voor u de configuratie van uw modem en router zodat u met alle pc’s de best mogelijke verbinding hebt.  Wij kunnen er tevens voor zorgen dat het signaal van uw draadloze router wordt versterkt zodat u in héél de woning (en indien gewenst daarbuiten) een stabiele verbinding hebt.

 

Netwerk

error: